Ontdek een wereld van culinaire mogelijkheden met de dineropties van The Flavour Kitchen. Of je nu een bedrijfsevenement, bruiloft of een exclusieve diner plant. The Flavour Kitchen heeft diverse smaakvolle ervaringen om van te genieten.

Geniet van de zomerse sfeer en heerlijke smaken met het uitgebreide barbecue-assortiment van The Flavour Kitchen. Onze barbecue-opties zijn perfect voor een informele bijeenkomst, een bedrijfsfeest, bruiloft of een gezellige straatfeest, zoals de nationale burendag.

Of je nu een zakelijk evenement, een bruiloft of een andere speciale viering organiseert, onze buffetten zijn de perfecte keuze om uw gasten te verwennen met een bijzondere smaken en gerechten bereidt met de beste ingrediënten. 

 

Onze crew catering service zorgt ervoor dat jouw team niets tekortkomt tijdens lange draaidagen of evenementen. Met gebruik van de beste ingrediënten zorgen we ervoor dat jouw crew optimaal kan presteren met een heerlijke en voedzame maaltijd.

Trakteer uzelf en uw gasten op een onvergetelijke avond met ons exclusieve private dinner. 3-, 4- of 5 gangen diner op uw bruiloft, verjaardag- of 21 diner. We stellen graag een menu op maat voor u samen.

Geniet van een informele en smaakvolle ervaring met ons walking dinner, waarbij een scala aan kleine gerechtjes en smaakvolle hapjes worden uitgezet of geserveerd. Ideaal voor netwerkborrels, exposities en recepties.

Voor de perfecte aanvulling op je dinerervaring bieden we wijn- en drankarrangementen aan, samengesteld om de smaken van de gerechten te complementeren en je gasten te verwennen met een selectie van verfrissende drankjes.

Eén van onze diner opties op uw volgende event?

Neem vandaag nog contact met ons op om uw diner te plannen.