Diner


Ontdek een wereld van culinaire mogelijkheden met de dineropties van The Flavour Kitchen. Of je nu een bedrijfsevenement, een speciale viering of een exclusieve diner plant, wij bieden een scala aan smaakvolle ervaringen om van te genieten.

 

Onze crew catering service zorgt ervoor dat jouw team niets tekortkomt tijdens lange draaidagen of evenementen. Met gebruik van de beste ingrediënten zorgen we ervoor dat jouw crew optimaal kan presteren met heerlijke voedzame maaltijd.

 

Voor een uitgebreidere ervaring bieden we verschillende buffet en barbecue opties aan, van traditionele gerechten tot internationale smaken, perfect voor grotere groepen en diverse smaakvoorkeuren.

 

Trakteer jezelf en je gasten op een onvergetelijke avond met ons exclusieve private dinner. Onze ervaren chefs bereiden een op maat gemaakt menu vol verfijnde gerechten.

 

Geniet van een informele en smaakvolle ervaring met ons walking dinner, waarbij een scala aan kleine gerechtjes en smaakvolle hapjes worden geserveerd terwijl je vrij rondloopt en geniet van het gezelschap.

 

Voor de perfecte aanvulling op je dinerervaring bieden we wijn- en drankarrangementen aan, samengesteld om de smaken van de gerechten te complementeren en je gasten te verwennen met een selectie van verfrissende drankjes.

 

Bij The Flavour Kitchen geloven we in het creëren van onvergetelijke culinaire momenten.

Neem vandaag nog contact met ons op om je diner te plannen.