Referenties


Reacties

Antoinet Poelgeest (Gooise Scholen Federatie)
een dag geleden

Beste Johan/The Flavour Kitchen,
Dank voor het geweldige Asian buffet; het was heerlijk en genoeg. Speciale dank voor het eten voor de persoon met ingewikkelde allergie.
Tot een volgende keer!

Manja Buwalda (Gooise Scholen Federatie)
een maand geleden

Uitstekende cateraar. Het Italiaanse buffet was heerlijk en alles werd van a tot z keurig geregeld. Bedankt Johan, volgende keer weer!

P2 | Sanne
2 maanden geleden

Voor het afscheid van een collega hebben wij een walking dinner op kantoor van TFK gehad. Het eten was heerlijk, we hebben genoten van een goed verzorgde avond.

Ankie
7 maanden geleden

Op zaterdag 14 oktober heeft Flavour Kitchen de catering en mocktailbar verzorgd tijdens ons fondsenwervende evenement Walk&Dance to Fight Cancer Hilversum. We zijn enorm te spreken over Johan en zijn team! Ze pakken het professioneel aan & de mocktails waren erg lekker en zagen er super uit! Ontzettend bedankt! Ik zou Flavour Kitchen aan iedereen aanraden.

Sander & Myrthe
7 maanden geleden

FANTASTISCH! Johan en zijn team hebben op onze bruiloft met 80 gasten buitengewoon lekker gekookt; een uitgebreide borrel barbecue met een varken van het spit. Wij zijn fan! Johan is creatief, denkt mee en is zeer professioneel in de communicatie en organisatie. We hebben genoten!

Hans
9 maanden geleden

Fantastisch verzorgde barbecue in de achtertuin voor 20 personen. Johan neemt je alles uit handen en voelt heel goed aan wanneer een volgende ronde geserveerd kan worden. Eten zeer smakelijk en wordt mooi opgediend. Na afloop alles ingepakt alsof er niets gebeurd is. Heerlijk.

Dirk en Daphne
9 maanden geleden

We hadden geen betere keuze kunnen maken dan te kiezen voor The Flavour Kitchen als cateraar voor onze bruiloft. Johan, ontzettend bedankt voor het heerlijke eten, de goede service en de fijne communicatie. We hebben ongelofelijk genoten van het diner. Het was daarnaast ook heel mooi gepresenteerd op tafel. Echt een enorme aanrader!

Marjolein Bronsvoort
een jaar geleden

Johan heeft bij ons vorige week vrijdag een aangeklede BBQ verzorgd voor 280 man, die allemaal in een vrij korte periode moesten eten. Het was allemaal supergoed verzorgd, lekkere salades en eten lekkere stukken vlees en vis. Veel complimenten aan het team voor het harde werk in de warmte en de fijne samenwerking. De volgende keer kom ik bij je terug Johan!

Design Post Amsterdam
een jaar geleden

Alles was meer dan goed geregeld! Goed personeel, goed en lekker eten, genoeg drank en blije gezichten. Een feestje om mee te werken!

BMS / Chantal
2 jaar geleden

Voor een fijne zomerafsluiting met ons team hadden wij een BBQ lunch besteld. We konden zelf samenstellen, heerlijk spiesjes van goede kwaliteit en salades werden geleverd in een koelbox incl. BBQ, kolen, firestarter, borden, bestek en toebehoren in leuke bakjes die je direct op tafel kon zetten. Na de lunch werd alles weer veegschoon in de kratten weer opgehaald. Graag tot de volgende!

Reactie plaatsen

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen