Referenties


Reacties

Design Post Amsterdam
6 maanden geleden

Alles was meer dan goed geregeld! Goed personeel, goed en lekker eten, genoeg drank en blije gezichten. Een feestje om mee te werken!

BMS / Chantal
9 maanden geleden

Voor een fijne zomerafsluiting met ons team hadden wij een BBQ lunch besteld. We konden zelf samenstellen, heerlijk spiesjes van goede kwaliteit en salades werden geleverd in een koelbox incl. BBQ, kolen, firestarter, borden, bestek en toebehoren in leuke bakjes die je direct op tafel kon zetten. Na de lunch werd alles weer veegschoon in de kratten weer opgehaald. Graag tot de volgende!

Pieter Nijsse
een jaar geleden

We hadden een conferentie en broodjes voor de lunch bij Flavour Kitchen besteld. Prima service, heerlijke broodjes, afwisselend. Aanrader.

SpendLab / Lars van der Veen
een jaar geleden

Johan heeft voor ons bedrijf, SpendLab, wederom een fantastische BBQ verzorgd voor 100 man. Topkwaliteit, goede service en bediening. We kijken uit naar een volgend event!

Tineke de Wit
een jaar geleden

We hebben op 17 augustus 2021 een prachtig huwelijksdiner thuis kunnen geven voor 50 personen, geheel verzorgd aan tafel door The Flavour Kitchen, c.q. Johan Bijland. We hebben zeer genoten, het was van prima kwaliteit en allemaal mooi opgemaakt. We hebben genoten en zijn zeer tevreden. Groet, Tineke de Wit

Mike & Marjan
een jaar geleden

Op 20 november zouden Johan en Kim een private dinner bij ons thuis voor 20 personen verzorgen wat vanwege Corona naar de Seinstraat werd verplaatst. Natuurlijk was er eerst het gemis van de sfeer thuis, maar dit werd meer dan goed gemaakt door persoonlijke benadering, de ambiance bij de Flavour Kitchen and last but not least de kwaliteit van het eten! Kortom, een topbeleving!

Dimensies van Groei
een jaar geleden

Voor het eerst de broodjes van onze 'nieuwe onderburen' op de Seinstraat uitgeprobeerd en zowel wij als onze gasten waren erg tevreden. Heerlijk; goede service en op tijd geleverd! Wat fijn om hen als buur te hebben!

Nikky
2 jaar geleden

Geweldig! Heerlijke coq au vin, een fantastische linzenschotel en service die je tegenwoordig nergens bijna niet meer vindt.

Hans Koning
2 jaar geleden

Op 4 september hebben Johan en Kim van de Flavour Kitchen bij ons in de tuin een BBQ verzorgd voor 50 personen met hele bijzondere Aziatische gerechten en heerlijke toetjes. Ook was er een uitgebreid bijpassend drankenassortiment. Onze gasten hebben er erg van genoten. We hebben veel complimenten over de catering ontvangen. Het eten was uitstekend bereid, de bediening was een feestje; kortom een aanrader! Hans en Mariska Koning

Reactie plaatsen


Rating: 4.5 sterren
2 stemmen