• Vandaag besteld, is morgen lekker lunchen of dineren
  • Gratis bezorgd vanaf € 50,-

Referenties


Reacties

Mike & Marjan
5 maanden geleden

Op 20 november zouden Johan en Kim een private dinner bij ons thuis voor 20 personen verzorgen wat vanwege Corona naar de Seinstraat werd verplaatst. Natuurlijk was er eerst het gemis van de sfeer thuis, maar dit werd meer dan goed gemaakt door persoonlijke benadering, de ambiance bij de Flavour Kitchen and last but not least de kwaliteit van het eten! Kortom, een topbeleving!

Dimensies van Groei
5 maanden geleden

Voor het eerst de broodjes van onze 'nieuwe onderburen' op de Seinstraat uitgeprobeerd en zowel wij als onze gasten waren erg tevreden. Heerlijk; goede service en op tijd geleverd! Wat fijn om hen als buur te hebben!

Nikky
7 maanden geleden

Geweldig! Heerlijke coq au vin, een fantastische linzenschotel en service die je tegenwoordig nergens bijna niet meer vindt.

Hans Koning
9 maanden geleden

Op 4 september hebben Johan en Kim van de Flavour Kitchen bij ons in de tuin een BBQ verzorgd voor 50 personen met hele bijzondere Aziatische gerechten en heerlijke toetjes. Ook was er een uitgebreid bijpassend drankenassortiment. Onze gasten hebben er erg van genoten. We hebben veel complimenten over de catering ontvangen. Het eten was uitstekend bereid, de bediening was een feestje; kortom een aanrader! Hans en Mariska Koning

Reactie plaatsen


Rating: 4.5 sterren
2 stemmen