Referenties


Reacties

Sander & Myrthe
2 maanden geleden

FANTASTISCH! Johan en zijn team hebben op onze bruiloft met 80 gasten buitengewoon lekker gekookt; een uitgebreide borrel barbecue met een varken van het spit. Wij zijn fan! Johan is creatief, denkt mee en is zeer professioneel in de communicatie en organisatie. We hebben genoten!

Hans
3 maanden geleden

Fantastisch verzorgde barbecue in de achtertuin voor 20 personen. Johan neemt je alles uit handen en voelt heel goed aan wanneer een volgende ronde geserveerd kan worden. Eten zeer smakelijk en wordt mooi opgediend. Na afloop alles ingepakt alsof er niets gebeurd is. Heerlijk.

Dirk en Daphne
4 maanden geleden

We hadden geen betere keuze kunnen maken dan te kiezen voor The Flavour Kitchen als cateraar voor onze bruiloft. Johan, ontzettend bedankt voor het heerlijke eten, de goede service en de fijne communicatie. We hebben ongelofelijk genoten van het diner. Het was daarnaast ook heel mooi gepresenteerd op tafel. Echt een enorme aanrader!

Marjolein Bronsvoort
6 maanden geleden

Johan heeft bij ons vorige week vrijdag een aangeklede BBQ verzorgd voor 280 man, die allemaal in een vrij korte periode moesten eten. Het was allemaal supergoed verzorgd, lekkere salades en eten lekkere stukken vlees en vis. Veel complimenten aan het team voor het harde werk in de warmte en de fijne samenwerking. De volgende keer kom ik bij je terug Johan!

Design Post Amsterdam
een jaar geleden

Alles was meer dan goed geregeld! Goed personeel, goed en lekker eten, genoeg drank en blije gezichten. Een feestje om mee te werken!

BMS / Chantal
een jaar geleden

Voor een fijne zomerafsluiting met ons team hadden wij een BBQ lunch besteld. We konden zelf samenstellen, heerlijk spiesjes van goede kwaliteit en salades werden geleverd in een koelbox incl. BBQ, kolen, firestarter, borden, bestek en toebehoren in leuke bakjes die je direct op tafel kon zetten. Na de lunch werd alles weer veegschoon in de kratten weer opgehaald. Graag tot de volgende!

Pieter Nijsse
een jaar geleden

We hadden een conferentie en broodjes voor de lunch bij Flavour Kitchen besteld. Prima service, heerlijke broodjes, afwisselend. Aanrader.

SpendLab / Lars van der Veen
een jaar geleden

Johan heeft voor ons bedrijf, SpendLab, wederom een fantastische BBQ verzorgd voor 100 man. Topkwaliteit, goede service en bediening. We kijken uit naar een volgend event!

Tineke de Wit
2 jaar geleden

We hebben op 17 augustus 2021 een prachtig huwelijksdiner thuis kunnen geven voor 50 personen, geheel verzorgd aan tafel door The Flavour Kitchen, c.q. Johan Bijland. We hebben zeer genoten, het was van prima kwaliteit en allemaal mooi opgemaakt. We hebben genoten en zijn zeer tevreden. Groet, Tineke de Wit

Reactie plaatsen


Rating: 4.5 sterren
2 stemmen