French Flavours 27,50
Hors-d’oeuvres
gravad lax | rivierkreeftjes | zalm salade
terrine de Campagne | bayonne ham | saucisson sec
quiche ‘du moment'
salade ‘Niçoise’ | verse tonijn | aardappel | haricot vert | ei | tomaat
vijgen compote | mango chutney | olijven
baguette | olijven tapenade | kruidenboter
Hoofd
kies 3 hoofdgerechten
Coq au vin
gildehoen kippendijen | pruimen | kappertjes| olijven
Jambon
warme beenham | honing-mosterd saus
Blanquette de champignon *
bospaddenstoelenragout | prei | bospeen | peterselie | pastei
Bœuf Bourguignon
zacht gegaarde sucade | rode wijn | champignon | wortel | ui
Dorade (suppl. 1,25)
op de huid gebakken dorade filet | venkel | wortel
Tong-Zalm (suppl. 1,25)
tongrolletjes | zalmmousse | witte wijnsaus
geserveerd met
pommes boulangères
ratatouille
haricot verts
* vegetarisch