French Flavours                                                     27,50


Hors-d’oeuvres

gravad lax | rivierkreeftjes | zalm salade

terrine de Campagne | bayonne ham | saucisson sec

quiche ‘du moment'

salade ‘Niçoise’ | verse tonijn | aardappel | haricot vert | ei | tomaat

vijgen compote | mango chutney | olijven

baguette | olijven tapenade | kruidenboter

 

Hoofd

kies 3 hoofdgerechten

 

Coq au vin

gildehoen kippendijen | pruimen | kappertjes| olijven

Jambon

warme beenham | honing-mosterd saus

Blanquette de champignon *

bospaddenstoelenragout | prei | bospeen | peterselie | pastei

Bœuf Bourguignon

zacht gegaarde sucade | rode wijn | champignon | wortel | ui

Dorade                                                                                                                                                (suppl. 1,25)

op de huid gebakken dorade filet | venkel | wortel

Tong-Zalm                                                                                                                                          (suppl. 1,25)

tongrolletjes | zalmmousse | witte wijnsaus

 

geserveerd met

pommes boulangères

ratatouille

haricot verts

 

* vegetarisch